ανοιχτο ηλεκτρονικο ημερολογιο ενος συγγραφεα

σκεψεις...

Ετικέτες

Ο (1) τι δεν... (1)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ
15/χρονο (1999 – 2014)
 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
 ΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ (1.000 likes)
(350)
20/10/12
Ξανά σκέφτομαι αυτό: Ίσως το υποσυνείδητό μας να είναι το συνειδητό του αρχαίου παρελθόντος μας, το οποίο σκεπάστηκε μερικώς και αργά από το στρώμα που δημιούργησε ο ηθικός μας πολιτισμός. Το ερεβώδες υποσυνείδητό μας είναι η βασική κακοτεχνία της δημιουργίας που πρέπει να ενταφιάσουμε.

Posted 13 Ιανουάριος 2012 - 21:34
Τα Γονίδια της Αγιότητας.
Έρχεται σύντομα
Η 2η έντυπη έκδοση
(2 σύντομες αναφορές στο Διαδίχτυο)

BladeRunner, on 13 Ιανουάριος 2012 - 20:34, said:

1

Άρχισα το Τα Γονίδια της Αγιότητας, του Διαμαντή Φλωράκη. Δεν ξέρω αν είναι επιστημονική φαντασία ή τέλος πάντων αν έχει και στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, προς το παρόν μου φαίνεται ένα αστυνομικό βιβλίο με αρκετό μυστήριο που το κόβω να έχει πολλές ανατροπές. Η γραφή είναι απίστευτα καλή και σε κάνει να το διαβάζεις μονορούφι και γρήγορα. Μου αρέσει που η ιστορία διαδραματίζεται σε γνωστά λημέρια και οι χαρακτήρες είναι Έλληνες, αμάν πια οι Τζον, Μάικλ, Άλαν και δεν συμμαζεύεται, έπηξα, ας δω επιτέλους και ένα Γιώργος, Αντρέας ή Ρένος κλπ . Για να δούμε.
..

2

Ναι, ωραίο βιβλίο. Διαβάζεται εύκολα.

Προς τους ψηφοφόρους της 25/1/15:
(1)
Να μην ξεχνάτε πως στη διάρκεια της ανθρώπινης Ιστορίας, καμία εξουσία, ούτε καν η θρησκευτική, δεν άντεξε test ηθικής κόπωσης. Είναι πολύ κοντά η επόμενη διάψευση…
(Συνεχίζεται)