ανοιχτο ηλεκτρονικο ημερολογιο ενος συγγραφεα

σκεψεις...

Ετικέτες

Ο (1) τι δεν... (1)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

επανόρθωση.


Επανόρθωση: Το σχόλιό μου σχετικά με τον ΦΠΑ που δημοσίευσα στις 20/3 είναι λανθασμένο και άδικο για τους βουλευτές, εταιρία συγγραφέων, τύπο. Το ληστρικό ΦΠΑ το απαιτεί η Ε.Ε και όχι οι χώρες της, τις οποίες απειλή πως θα πληρώσουν πρόστιμο αν δεν εφαρμόσουν τον νόμο όπως η Γαλλία (3% ΦΠΑ) Λουξεμβούργο (7%).

Δείτε: http://www.tovima.gr/books-ideas/article/?aid=501143

αποσπασμα απο το e--book ο καιαδας


...«Και ο Καιάδας για την Αιτία της ύπαρξης, ποιος μπορεί να ’ναι;» αναρωτήθηκε ο Σεμπάστιαν, για ν’ απαντήσει αμέσως μετά στο ερώτημά του:
«Μα, φυσικά, η δίκιά μου συνείδηση. Εκεί θα γκρεμίσω τη Αιτία του Κόσμους. (Αυτό είναι το έσχατο όριο της αναρχική ιδέας. Μόνο αυτό πρέπει να ’ναι ο στόχος της Αναρχίας. Οι άλλοι στόχοι, -κράτος, εξουσία είναι παιδικές αρρώστιες. Φίλε αναρχικοί, ενηλικιωθείτε. Σταματήστε τα παιχνίδια με τα μολυβένια στρατιωτάκια. Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κατεδαφίσετε και πως).

πρωταθλητες αρνητικων...

Ακόμα μια φορά η Ελλάδα πρωταθλήτρια σε κάτι αρνητικό: 23% ΦΠΑ στο ηλεκτρονικό βιβλίο! (6.5% το έντυπο). Κάποιοι που ένιωσαν να κινδυνεύουν τα συμφέροντά τους, φρόντισαν να στραγγαλίσουν στο ξεκίνημά του το ηλεκτρονικό βιβλίο. Δεν σκέφτηκαν ότι αυτή η μορφή του βιβλίου θα φέρει νέους αναγνώστες, ανεβάζοντας έτσι το πνευματικό επίπεδο του λαού. Και τα καλοπληρωμένα παλικάρια που στείλαμε στο κοινοβούλιο, ψήφισαν αυτόν τον ληστρικό φόρο, χωρίς ούτε ένας να διαμαρτυρηθεί δημόσια. Το δε Υπουργείο Πολιτισμού σιώπησε. Οι εταιρίες συγγραφέων το ίδιο. Και ο τύπος επίσης.
Επαναλαμβάνω μια ρήση: Η ανθρώπινη λογική όταν συγκρούεται με το συμφέρον διαλύεται.