ανοιχτο ηλεκτρονικο ημερολογιο ενος συγγραφεα

σκεψεις...

Ετικέτες

Ο (1) τι δεν... (1)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

"Επιθέσεις Συμπόνιας".


Ένα σενάριο
για την αρχή και τον τρόπο δράσης της ομάδας: «Επιθέσεις Συμπόνιας»:

Αρχές Σεπτέμβρη: Και οι λίγοι που έκαναν διακοπές έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι στη βάση τους και η ομάδα που έχει ήδη  35 μέλη (πρόβλεψη) Πραγματικό?: ……) είναι σχεδόν έτοιμη για την πρώτη «Επίθεση Συμπόνιας».
Έχουν υποβληθεί δυο προτάσεις στήριξης οικογενειών χωρίς εργαζόμενο μέλος και η ομάδα, κατά πλειοψηφία, έχει επιλέξει την οικογένεια , η οποία έχει πέντε μέλη (οι δυο γονείς, τα δυο παιδιά τους και η γιαγιά της οικογένειας) ως ευρισκόμενη σε δυσμενέστερη κατάσταση.
Το μέλος που πρότεινε την προς στήριξη οικογένεια, έχει γνωστοποιήσει στην ομάδα τα στοιχεία του τραπεζικού της λογαριασμού. (Σημείωση: αν δεν υπήρχε τέτοιος λογαριασμός, τότε θα έπρεπε η οικογένεια ν’ ανοίξει έναν, και αν κι αυτό για κάποιους λόγους ήταν δύσκολο να γίνει, τότε όλες οι χρηματικές εισφορές των μελών της ομάδας θα πιστώνονταν στον τραπεζικό λογαριασμό του μέλους που πρότεινε την οικογένεια, το οποίο μέλος με τη σειρά του θα παρέδιδε στην οικογένεια. Οι μη χρηματικές εισφορές (σε είδος, ή υπηρεσίες) πρέπει να γίνονται από τα μέλη της ομάδας προς την οικογένεια προσωπικά, ή μέσω του ταχυδρομείου). Ήγουν, η χρηματική προσφορά  των μελών της ομάδας προς την οικογένεια γίνεται απευθείας χωρίς τη μεσολάβηση άλλου προσώπου, εκτός από την περίπτωση που η οικογένεια δεν διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό, οπότε μεσολαβεί ο προτείνων την οικογένεια.

Και η πρώτη «επίθεση συμπόνιας αρχίζει: Την 1η μέρα 5 μέλη της ομάδας πιστώνουν τον λογαριασμό της οικογένειας με συνολικό ποσόν 36 ευρώ. 2 άλλα μέλη ταχυδρομούν: το 1ο  είδη ρουχισμού, το 2ο ποσότητα τροφής μακράς διαρκείας…………

Την 20η μέρα 19 μέλη έχουν στείλει συνολικά 155 ευρώ, 3 έχουν επισκεφτεί την οικογένεια, 2 έχουν στείλει βιβλία,..

Προς το τέλος του μήνα 27 μέλη της ομάδας έχουν συμμετάσχει στην επίθεση συμπόνιας με διάφορες μορφές, όπως:……
Σημείωση: Οι προσφορές των μελών πρέπει να κοινοποιούνται στον διαχειριστή της σελίδας, ο οποίος ανακοινώνει, συνολικά και όχι ατομικά τα είδη και τις ποσότητες, στην ομάδα (για ευνόητους λόγους).

Αναμένονται οι παρατηρήσεις σας

Σήμερα 31/7/13...

τέλος της προσφοράς 18 e-books προς 0.75 ευρώ το καθένα: