ανοιχτο ηλεκτρονικο ημερολογιο ενος συγγραφεα

σκεψεις...

Ετικέτες

Ο (1) τι δεν... (1)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014


Για ελληνομαθείς του πλανήτη
 Βιβλία μου σε βιβλιοθήκες του εξωτερικού
Βιβλιοθήκη Κογκρέσου ΗΠΑ
 
Εθνική βιβλιοθήκη Γερμανίας:
Εθνική βιβλιοθήκη Αυτραλίας:
 αλλά και της Ελλάδας:
  7 βιβλία μου
Στην ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Για όσους τα αναζητούν (υπάρχουν και τέτοιοι) και δεν τα βρίσκουν στα βιβλιοπωλεία:
..................................................................................................
 
 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
(1999-2014)
2013-12-30 (473)
? Κι αυτό από το 1ο βιβλίο της 11/λογίας: (Η ύ­παρ­ξη ή ό­χι του Θε­ού, εί­ναι που νο­η­μα­τί­ζει την Ι­στο­ρί­α του Κό­σμου).
Και σκέφτομαι: Πράγματι, το Ναι της ύπαρξης του Θεού νοηματίζει την Ιστορία του Κόσμου, αλλά με ένα νόημα απροσέγγιστο. Και είναι ο πόνος, τα δάκρυα, το αίμα που βιώνουν τα όντα, η αιτία που δεν αποκωδικοποιείται το νόημα από την ανθρώπινη νόηση.

 

11η Άποψη (από 109):

Ø Άγγελος Φουριώτης (εφημερίδα Απογευματινή, για τα δύο πρώτα βιβλία της δεκαλογίας): «…Τρίτη έκδοση ενός καλογραμμένου βιβλίου ε.φ., όπου κύριο στοιχείο του μένει η έντονη, μ΄ αδρά κίνητρα, έκφραση της υπαρξιακής αγωνίας του σύγχρονου ανθρώπου μπροστά στο δέος που γεννά το έξαλλο της τεχνολογίας».«Και σ΄ αυτό, το καλογραμμένο και σύννομο προς ό,τι λέμε μυθ. Ε. φ. βιβλίο (6ηέκδοση) ο συγγραφέας θέτει επί τάπητος το σύγχρονο υπαρξιακό πρόβλημα, που παίρνει, πλέον, τη μορφή συγκλονιστικής αγωνίας. Ο συγγραφέας έχει τον τρόπο να κρατά τον αναγνώστη κοντά του και να του κεντρίζει, με θεμιτό τρόπο, το ενδιαφέρον». Κι εδώ μια αναφορά στο ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ σε pdf: