ανοιχτο ηλεκτρονικο ημερολογιο ενος συγγραφεα

σκεψεις...

Ετικέτες

Ο (1) τι δεν... (1)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

απόσπασμα...


Απόσπασμα από το 8ο βιβλίο

 

της 11/λογίας της Υπαρξιακής Αναρχίας/Εσχατολογικής Ουτοπίας

 

Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΡΧΙΑ

(3 έντυπες εκδόσεις + 1 σε e-book)
Και φαίνεται πως ό,τι ένιωθα, σκορπιζόταν γενναιόδωρα ολόγυρά μου, γιατί παρατηρώντας τους συναδέλφους, έβλεπα πως μ έβλεπαν σαν κάτι που τους προκαλούσε ευφορία, κι ευ­τυχία, θα μπορούσα ακόμα να πω. Ναι, χωρίς υπερβολή, είχα γί­νει πομπός ευτυχίας και καλοσύνης. Και δέκτης. Αν και το σω­στότερο θα ’ταν να πω πως ήμουν ένας αναμεταδότης όλων αυ­τών των συναισθημάτων, μια και ο αρχικός πομπός μου ήταν άγνωστος.(Αλήθεια, γιατί αυτό δε συμβαίνει και με τον Θεό; Πού στην οργή διαχέεται η καλοσύνη του υπέρτατου Όντος;)
 

ΑΝ...


Αν

Είστε ένας από τους λίγους που αναζητούν έντυπες εκδόσεις των βιβλίων της Υπαρξιακής Αναρχίας, ψάξτε  στο διαδίκτυο, όπου κάποια ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία ισχυρίζονται πως διαθέτουν την τότε δεκαλογία μου (σήμερα 11/λογία) σε έκδοση του ΚΑΚΤΟΥ και σε τιμή απίθανα χαμηλή. Και παρακαλώ ενημερώστε με για το αποτέλεσμα της αναζήτησής σας, στο mail: fd@ath.forthnet.gr

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ...


Απόσπασμα από το8ο βιβλίο

 

της 11/λογίας της Υπαρξιακής Αναρχίας/Εσχατολογικής Ουτοπίας

Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΡΧΙΑ

 

(Τί θα συμβεί αν στο Αίνιγμα της ύπαρξης, αντιπαραθέσουμε το αίνιγ­μα της δικιάς μας αδιαφορίας; Πώς το Αίνιγμα του Κόσμου θα λύσει το δικό μας αίνιγμα; Πώς το μέγιστο θα χωρέσει στο ε­λάχιστο. Και ποια σημασία μπορεί να ’χει ένα αίνιγμα χωρίς τους λύτες του; Το πάω πιο κάτω: Η δημιουργία είναι ένα δώρο του Δημιουργού στον εαυτό του, κυρίως. -Κάπου μέσα σ’ αυτή τη φράση υπάρχει ένα κλειδί της ιστορίας μου-).